SLIMMENDE
MACHINES

machine_banner
HOE HET WERKT

U koopt online een beurtenkaart of abonnement, U neemt de Basic met 2 toestellen (infraslim + infratrainer =50 min ) of de All in met de 3 toestellen (infraslim + infratrainer + infrabooster = 1u 5 min). U kan ook een Tanita bodyanalyse kopen en boeken. U reserveert met de app of online uw eerste sessie. U meldt zich tijdig aan in de studio met de ontvangen QR code tegen scanner aan de inkomdeur te houden kan u binnen. Uw gereserveerd toestel zal automatisch stroom ontvangen voor de gereserveerde tijd en u kan u 2 of 3 toestellen doe, eventueel met de Tanita bodyanalyse en klaar! Vergeet niet in onze vendingmachines uw Slimway producten mee te nemen zodoende u een mooi succesvol traject kan doorlopen!

INFRATRAINER

infratrainer

De Infratrainer heeft de de diepte infraroodlampen achteraan, wat zeer goed aanvoelt voor de rug. De combinatie van de fietsbeweging met de diepte infrarood in de capsule zorgt voor vetverbranding en versteviging op buik taille en dijen. Ook 80 procent vermindering van cellulitis na enkele sessies, dit komt doordat de bloeddoorstroming goed wordt gestimuleerd en daardoor is er een strakheid van de huid als gevolg. Dit toestel neemt een 20 minuten in beslag en vervangt 1,5 uur naar sport en beweging toe door het verhoogd calorieverbruik. Actief afslanken in een andere dimensie!

INFRASLIM

infratrainer

De infraslim werkt op basis van diepte infrarood. Deze zijn middellange stralen die door uw kledij tot 4 cm onder de huid tot op het bot gaan, deze gaan uw bloeddoorstroming goed stimuleren en in combinatie met juiste oefeningen gaat u geheel en lokaal afslanken en verstevigen. De oefeningen gaat u opbouwen elke sessie, starten met 2x 12, vervolgens 2x15, 2x 18, 2x 20, 2x 22 en 2x 25. Er is een iPad aanwezig, u kiest een programma met de zones waarop u wenst te werken en start met programma 1 en na 2x 25 kan een ander programma kiezen. Zeer eenvoudig! Ook zijn er rug-nek en knieontlastende programma's. Op de iPad worden de oefeningen voor u door een coach voorgedaan. Dit toestel neemt een 30 minuten in beslag en vervangt 1,5 u naar sport toe door het verhoogd calorieverbruik! Een echte aanrader!

INFRABOOSTER

infratrainer

De Infrabooster is een unicum in zijn werking. Dit toestel werkt in combinatie van diepte infrarood en een rolsysteem waarbij men lokaal oefeningen op uitvoert voor lokale vetverbranding. Zo kan men lokaal de vetcellen losmaken en afvoeren en huidversteviging creëren. Is zeer geschikt voor de buik, rugvet, binnenkant dijen, armen, bips, kuiten love handles. Het zorgt voor een verhoogde lokale bloeddoorstroming waardoor transport van voedingstoffen en zuurstof naar iedere cel beter wordt. U ervaart op 15 minuten op dit toestel en fitheid en lokale afslanking na 1 sessie! Het zorgt voor een calorieverbruik X 5 doordat de spieren intensief worden getraind zonder stijfheid. Zeer populair toestel door zijn directe werking!

1
2
3

U bent klaar!

slimfita_mobile
ONTDEK ONZE
APP VANDAAG!

Onze app staat centraal! U kan afspraken maken voor uw sport sessies, coach momenten inplannen, afspraken beheren, uw abonnement/beurtenkaart raadplegen en aankopen.
More to come soon ...

Download de Slimfita-app

app_store google_play
Maak kennis met SlimFita

Start vandaag nog met ons nieuw 7/7 concept! Kies uw abonnement, download de app en maak uw reservatie!

cp_img