GEZONDHEID LIFESTYLE CONCEPT
hlc_feature_1
SLIMMING

De diepte infrarood in de toestellen zorgt voor een verhoogde bloeddoorstroming vanaf sec 1 en dit in combinatie met beweging resulteert in een verhoogd calorieverbruik en vetverbranding. Deze methode is medisch onderbouwd en zorgt voor resultaat. Jouw nek rug worden ook verstevigd. Spieren worden meteen opgewarmd waardoor u geen stijfheid ervaart en iedereen kan starten op elke conditie niveau. Na 5 a 6 sessies begint u het verschil te voelen, als eerste slimming op de buik en dijen!

CONDITIE

U lichaam moet bewegen. Deze methode is zeer laagdrempelig en u kan meteen instappen. Ervaar hoe je lichaam met de diepte infrarood tot een next level geraakt. Je zal verbaasd zijn hoe je na 2 sessies de vitaliteit in je lichaam voelt. De diepte infrarood zorgt voor een betere doorbloeding van uw organen, bijgevolg stijgt uw conditie op een 1 week.

hlc_feature_1
hlc_feature_1
WELL-BEING

Spieren en gewrichten worden in dit concept ondersteund. Last van nek, rug, knie, heup? Hier bent u aan het juiste adres om je lichaam te ondersteunen en beweging op maat. cvs , fybro, hernia, .., veel van deze klachten worden bij ons aangepakt door het gebruik van diepte infrarood en aangepaste programma's. Je gezondheid verdient aandacht en daar zorgt dit concept 7/7 voor een aangepast new lifestyle fitness voor elke leeftijd en elk gewicht. Start nu en maak je reservatie! 2 x week in onze studio's en je lichaam ontvangt de nodige dosis Health care!

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voor extra vragen of tips MAIL : info@slimfita.com

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
We horen graag van je!

Thank You For Contacting Us. We Will Contact You Soon!