VOOR JOU

for_you_banner

SLIMFITA BIEDT U

Dit self service concept zorgt voor uw individuele afslanksessies wanneer U het wenst, 7/7 tussen 6 u en 22u. Ervaar het succesvol concept van de 3 afslanktoestellen met resultaat. Bewegen met dit concept is eindelijk FUN! Uw conditie en figuur worden aangepakt! Ga voor resultaat en join de Slimfita wellbeing community!

for_women

VOOR VROUWEN

Deze methode is ideaal om versteviging en vetverlies te bekomen op de vrouwelijke zones: buik, taille, dijen, armen, knieën etc De diepte infrarood zorgt ervoor dat u meteen kan opstarten ongeacht uw conditie en opbouwend individueel kan opstarten met jouw afslankprogramma. U kan afslanken op de vrouwelijke zones en uw bekomt versteviging en figuurcorrectie. De fitheid is ook meteen te merken door verhoogde bloeddoorstroming. Een sessie zorgt voor een verhoogd calorieverbruik, equivalent aan 3 u sport.

for_women

VOOR MANNEN

De buik en visceraal vet is de zone bij uitstek bij mannen die lokaal moet worden aangepakt. Deze methode heeft specifieke buik en buik taille programma's zodoende u na 2 weken reeds het verschil merkt en ook meteen in uw kledingmaat. Lokale vetverbranding en verhoogde fitheid bekomt u reeds na 1 sessie. Het visceraal vet is het vet rond de organen in de buikholte en deze worden meteen aangepakt met Slimfita methode. Hoe dunner de laag vet rond uw organen, hoe beter uw orgaan doorbloed wordt en hoe fitter u zal worden. Eindelijk een oplossing voor de buik taille zone!

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Bel ons voor een GRATIS intake gesprek

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
We horen graag van je!

GETUIGENISSENONZE KLANTEN